Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk sürüsü görmek

Rüyada tavuk sürüsü görmek

Rüyada tavuk sürüsü görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk sürüsü gördüyseniz:

  • Bazılarıyla daha iyi anlaşmanıza karşın bazılarıyla ise şu aralar ilişkileriniz soğuk olabilir.

Rüyada beyaz tavuk sürüsü görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, borçların kapanacağına, gözyaşına boğulacağına delalettir.

Rüyada tavuk sürüsü görmek güzel günler yaşanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, giden birinin geri döneceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü tavuk görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü para bulmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, hem itibar edineceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü elbise giymek hayaller kurulacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada kurt sürüsü görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada keçi sürüsü almak ana baba dualarının alınacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü pasta görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments