Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda tavuk görmek

Rüyada mezarda tavuk görmek

Rüyada mezarda tavuk görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda tavuk gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Rüyada mezarda tavuk görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada tavuğun yumurtlamasını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tavuk derisi yemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret eder.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, müjdeli haberler alacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek her zaman hak ettiğini alacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Rüyada tavşan ve tavuk görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk dürüm görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tavuk almak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yiyip içeceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments