Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan pisliği görmek

Rüyada tavşan pisliği görmek

Rüyada tavşan pisliği görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, umutlarının biteceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada tavşan pisliği gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Rüyada tavşan pisliği görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada güvercin pisliği görmek geçim derdinden kurtulacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada at pisliği görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan pisliğini yediğini görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kişinin her türlü zenginliğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini pisliğe sürmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan pisliğini temizlediğini görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Rüyada insan pisliği yıkamak işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments