Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın ısırması görmek

Rüyada tavşanın ısırması görmek

Rüyada tavşanın ısırması görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, köşeye sıkıştıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalettir.

Rüyada tavşanın ısırması gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine inanılır.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, şöhretli biri olunacağına, koyu muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırması görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ısırması görmek yüzlerin asılacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına inanılır.

Rüyada ayı tarafından ısırılmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına işarettir.

Rüyada ölü biri tarafından ısırılmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Rüyada ısırması görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak ısırıp koparmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments