Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk tavşan görmek

Rüyada rengarenk tavşan görmek

Rüyada rengarenk tavşan görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada rengarenk tavşan gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada rengarenk tavşan görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, bekarsa evleneceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk duvar görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk halı görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, yeni projelerin ve planların tutacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı rengarenk boyatmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk balon görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek haram mal yiyip içeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk gül toplamak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk ipler görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments