Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırmak sesi çıkmamak

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak kısmetinin kapanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, huzur içinde yatacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak hasret içinde kalacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına inanılır.

Rüyada bağırdığı halde sesi çıkmamak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına inanılır.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sesinin çıkmadığını görmek işinde yükseleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, hayallerinin gerçek olacağına, büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada sesi çıkmamak huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments