Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırıp sesi çıkmamak

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak onlara karşı zafer kazanacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak işlerinin bu sayede açılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bağırma sesi duymak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bağırdığı halde sesi çıkmamak rakiplerine büyük fark atacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Rüyada sesinin çıkmadığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments