Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesi çıkmadan ağlamak

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, yakın akrabadan gelecek habere, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalet eder.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada sesinin çıkmadığını görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Rüyada sesi çıkmamak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine alamet eder.

Rüyada bağırdığı halde sesi çıkmamak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments