Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak bunalıma gireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde hayatınızı geliştirebilecek veya konfor sağlayıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak malının, parasının ve canın güvende olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işarettir.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağırdığı halde sesi çıkmamak oğlu evli ise boşanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına alamet eder.

Rüyada sesi çıkmamak hayatının daha kolay olacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments