Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesinin çıkmadığını görmek

Rüyada sesinin çıkmadığını görmek

Rüyada sesinin çıkmadığını görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kazanç ve kar getireceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sesinin çıkmadığını gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Rüyada sesi çıkmamak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada sesinin çıkmadığını görmek edilen duaların tutacağına, hakkıyla kazanca, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bağırdığı halde sesi çıkmamak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işarettir.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, insanlara iyilik yapmaya rivayet eder.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine alamet eder.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments