Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesi çıkmamak

Rüyada sesi çıkmamak

Rüyada sesi çıkmamak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada sesi çıkmamak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Rüyada bağırdığı halde sesi çıkmamak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sesinin çıkmadığını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, arzularına kavuşacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalettir.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sesi çıkmamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulur.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments