Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kaplumbağa görmek

Rüyada pişmiş kaplumbağa görmek

Rüyada pişmiş kaplumbağa görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş kaplumbağa gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Rüyada pişmiş kaplumbağa görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa kesmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa larla yüzmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada çok kaplumbağa görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, zorluklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kaplumbağası görmek kişinin fena halde yanılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bol dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yakmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek bol rızık sahibi olunacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments