Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kaplumbağa görmek

Rüyada hamile kaplumbağa görmek

Rüyada hamile kaplumbağa görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kaplumbağa gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Rüyada hamile kaplumbağa görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş ve mekan değiştireceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ev kaplumbağası görmek zor durumlara düşeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kaplumbağa görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağaya dokunmak haksızlığa uğranacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments