Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı kaplumbağa görmek

Rüyada insanı kaplumbağa görmek

Rüyada insanı kaplumbağa görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulur.

Rüyada insanı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle insanlarla sürtüşmeye girme eğilimindesiniz.

Rüyada insanı kaplumbağa görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağadan korkmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yavrusu görmek hayır getirecek yollara girileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağanın konuştuğunu görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok kaplumbağa görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz içinde kaplumbağa görmek mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters dönmüş kaplumbağa görmek hasta ise bakacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments