Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadından para almak

Rüyada yaşlı kadından para almak

Rüyada yaşlı kadından para almak onun mutlu olmasına vesile olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kazancının daha da artacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadından para almak gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadından para almak refah içinde bir hayat yaşanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, alkış alacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadına para vermek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalettir.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınla kavga etmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, helal rızka sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı güzel kadın görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, ümitlerinin son bulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadınla tartışmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments