Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü yaşlı kadın görmek

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, imkânlarını kaybedeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü kadın görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya delalet eder.

Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, büyük bir sorun oluşacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın emzirmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, yapacağı planların altüst olacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadının düştüğünü görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, evlatların hayırsız çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments