Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın sesi duymak

Rüyada yaşlı kadın sesi duymak

Rüyada yaşlı kadın sesi duymak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada yaşlı kadın sesi duymak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada kadın sesi duymak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada bir kadın sesi duymak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına alamet eder.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Rüyada fare sesi duymak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek sesi duymak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada demir sesi duymak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments