Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek sesi duymak

Rüyada bebek sesi duymak

Rüyada bebek sesi duymak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sorunların tarihe karışacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada bebek sesi duymak gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada erkek bebek sesi duymak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada bebek sesi duymak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, şansının bahtının açılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, talihin yüzlerine güleceğine, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hocanın sesini duymak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga sesi duymak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kedi sesi duymak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işarettir.

Rüyada mermi sesi duymak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments