Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir sesi duymak

Rüyada demir sesi duymak

Rüyada demir sesi duymak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir sesi duymak gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada demir sesi duymak çok başarılı işlere imza atacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına yorulur.

Rüyada ölü insanın sesini duymak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada eşek sesi duymak başarılarının hiçe sayılacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek sesi duymak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, bol muhabbette olacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt sesi duymak kurtuluşu bulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur sesi duymak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, yeni mekânlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi sesini duymak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments