Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare sesi duymak

Rüyada fare sesi duymak

Rüyada fare sesi duymak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare sesi duymak gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Rüyada fare sesi duymak resmi bir kurumda işe girileceğine, korkularını yeneceğine, istediği evde oturacağına tabir olunur.

Rüyada fare sesleri duymak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada fare sesi görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Rüyada inek sesi duymak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, gelir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun sesini duymak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalet eder.

Rüyada tabanca sesi duymak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalgı sesi duymak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlama sesleri duymak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments