Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadından hediye almak

Rüyada yaşlı bir kadından hediye almak

Rüyada yaşlı bir kadından hediye almak geçmişini arkada bırakacağına, enerjisini toplayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadından hediye almak gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yaşlı bir kadından hediye almak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadından hediye almak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, bir şeyden zarar görmeye alamet eder.

Rüyada yaşlı birinden hediye almak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına çarpmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada yaşlanmış kadın görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadın görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadınla beraber olmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments