Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yaşlı kadın görmek

Rüyada çok yaşlı kadın görmek

Rüyada çok yaşlı kadın görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, aşının da çoğalacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada çok yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadınla birlikte olmak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın öpmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılan yaşlı kadın görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadını genç görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadından ekmek almak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, girdiği işleri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek maddi olarak güç kazanacağına, ekmeğinin verimli olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments