Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek spor yapmaya başlanılacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek afiyette ve keyifte olacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek tersliklerin yoluna gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yaşamın kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adam görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın kadın ve erkek görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, kafasını toparlayamayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments