Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı yaşlı adam görmek

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, aksine işe neredeyse köstek olacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakallı yaşlı adam gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sakallı yaşlı bir adam görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işarettir.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, toparlanacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek çok rahat bir hayat süreceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işarettir.

Rüyada yaşlı sakallı birini görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı sakallı dede görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments