Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adama sarılmak

Rüyada yaşlı adama sarılmak

Rüyada yaşlı adama sarılmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı adama sarılmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada yaşlı adama sarılmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tanınan yaşlı adam görmek bir sınavdan geçileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı adam öpmek kazancının da aynı oranda artacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamdan su almak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamdan kaçmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadın ve adam görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adama para vermek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments