Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamla evli olmak

Rüyada yaşlı adamla evli olmak

Rüyada yaşlı adamla evli olmak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, spor yapmaya başlanılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada yaşlı biriyle evli olduğunu görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına işarettir.

Rüyada evli adamla sevgili olmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Rüyada evli adamla öpüşmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla birlikte olmak onlar tarafından yüceltileceğine, içinin ferahlayacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli bir adamla evlenmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada evli adama aşık olmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments