Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adam görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı adam öldürmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, işlerin rayından çıkacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments