Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adama sarılmak

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ün sahibi olacağına, emeğinden hayır göreceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Rüyada yaşlı adama sarılmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlenmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kimse ile tartışmayacağına, gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adamdan yardım almak moralinin yükseleceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama su vermek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adam görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, tüm düzenin alt üst olacağına yorulur.

Rüyada kör yaşlı adam görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments