Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş kara üzüm görmek

Rüyada yaş kara üzüm görmek

Rüyada yaş kara üzüm görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada yaş kara üzüm gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Rüyada yaş kara üzüm görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada kara üzüm salkımı görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kara üzüm yemek görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kara üzüm asması görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, birlikte bazı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada kara üzüm yediğini görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kara üzüm koparmak derde ve kedere düşeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada kara kuru üzüm görmek bereket ve huzur geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kara üzüm görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments