Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm koparmak

Rüyada kara üzüm koparmak

Rüyada kara üzüm koparmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara üzüm koparmak gördüyseniz:

  • Belli bir ticari, duygusal ya da sağlığınızla ilgili hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak desteği bulabilirsiniz.

Rüyada kara üzüm almak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine inanılır.

Rüyada kara üzüm görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada tatlı kara üzüm yemek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada taze kara üzüm görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada yaş kara üzüm görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, hayırlı bir karar verileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada kara üzüm yıkamak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada kara üzüm çalmak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kara üzüm yedirmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments