Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm asması görmek

Rüyada kara üzüm asması görmek

Rüyada kara üzüm asması görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancının artacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara üzüm asması gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Rüyada asmada kara üzüm görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara üzüm asması görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada asma üzüm görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada asmadan üzüm toplamak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asmada üzüm yemek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma üzüm toplamak eğlenceli günler yaşayacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm asması görmek şansın çalışmaya başlayacağına, çok daha iyi günler göreceğine, işlerinde atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments