Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm yemek görmek

Rüyada kara üzüm yemek görmek

Rüyada kara üzüm yemek görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Rüyada kara üzüm yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kara üzüm yemek görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kara üzüm toplamak ve yemek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada kuru kara üzüm yemek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işaret eder.

Rüyada tatlı kara üzüm yemek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına alamet eder.

Rüyada kara üzüm yemek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet eder.

Rüyada kara üzüm yedirmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm toplamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine işaret eder.

Rüyada asmada kara üzüm görmek iyilik ve hayır bulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments