Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm görmek

Rüyada kara üzüm görmek

Rüyada kara üzüm görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, kısmetin bollaşacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada kara üzüm gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada kara üzüm yemek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kara üzüm yedirmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, ruh sağlığının bozulacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm salkımı görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, duraklama yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze kara üzüm görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaş kara üzüm görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işarettir.

Rüyada kara kuru üzüm görmek şansın döneceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kara üzüm kurusu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, büyük bir karar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments