Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş çamaşır sermek

Rüyada yaş çamaşır sermek

Rüyada yaş çamaşır sermek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaş çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yaş çamaşır sermek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çamaşır sermek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ıslak çamaşır sermek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, eskileri yâd edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz çamaşır sermek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, strese gireceğine, gergin olacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır sermek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkona çamaşır sermek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Rüyada damda çamaşır sermek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments