Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarasa görmek

Rüyada yarasa görmek

Rüyada yarasa görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarasa gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Rüyada evin içinde yarasa görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada yarasa yavrusu görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarasa ısırması görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada pişmiş yarasa görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, cesaretinin yerine geleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada mor yarasa görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada küçük yarasa görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi yarasa görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments