Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yara iyileştirmek

Rüyada yara iyileştirmek

Rüyada yara iyileştirmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sevinileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalet eder.

Rüyada yara iyileştirmek gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada yara iyileştirmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Rüyada iyileşmiş yara görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada iyileşen yara görmek sevdiği insana kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada iyi görememek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hasret içinde kalacağına delalettir.

Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek içine fesat düşeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada iyi arkadaşını görmek üzeceğine, kazancının bereketleneceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalettir.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments