Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kuşu iyileştirmek

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, hastalıklardan kurtulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir hastayı iyileşmiş görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastanın iyileşmesi görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Rüyada hasta annenin iyileştiğini görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, maddi olanakların artacağına yorulur.

Rüyada hasta olan birini iyileşmiş görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Rüyada iyi birini hasta görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments