Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek

Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek

Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yolculuğa çıkmaya, iyi gelir getiren işler yapılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan iyi not aldığını gördüyseniz:

  • Aynı zamanda tutkulu ilişkiler kurabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda iyi not almak malının ve aşının da çoğalacağına, her gün daha fazla dolacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan iyi not almak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, başarılarının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada iyi not aldığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başının ağrıyacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada sınavda yüksek not aldığını görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet eder.

Rüyada sınavdan yüksek not aldığını görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, büyük tartışmalara gireceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada iyi not almak gözyaşlarının dineceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments