Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek makamının ve ününün artacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, saygısını toplayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, düşmanların barışacağına alamet eder.

Rüyada sınavda iyi not aldığını gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada sınavda iyi not almak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada sınavdan iyi not almak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet eder.

Rüyada iyi not aldığını görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına yorulur.

Rüyada sınavdan yüksek not aldığını görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kısmetlerinden olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavda yüksek not aldığını görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iyi not almak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments