Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi görememek

Rüyada iyi görememek

Rüyada iyi görememek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, büyük zorluklar geçireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada iyi görememek gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada iyi görememek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, huzurun kaçacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada net görememek hayırlı bir yuva kuracağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kısmetinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz gören eve taşınmak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rüya gören birini görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini görememek sorunların bir bir çözüleceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada istediğini görebilmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, düşmanına galip geleceğine, rahatlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments