Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyileşen yara görmek

Rüyada iyileşen yara görmek

Rüyada iyileşen yara görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, bol rızık sahibi olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iyileşen yara gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Rüyada iyileşmiş yara görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada yara iyileştirmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada iyileşen yara görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işarettir.

Rüyada iyi anlaşmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada hasta bir insanı iyi görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, gücünün azalacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iyi giyimli erkek görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi top oynamak işinin aksayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün iyi olduğunu görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments