Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salamura balık görmek

Rüyada salamura balık görmek

Rüyada salamura balık görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salamura balık gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Rüyada salamura balık görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işaret eder.

Rüyada salamura peynir görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada salamura yapmak pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaprak salamura görmek rakiplerin alt edileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Rüyada salamura zeytin görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments