Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyünün bozulduğunu görmek

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, üstün başarılar alacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyünün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek malının ve parasının da artacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Rüyada büyü bozulduğunu görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet eder.

Rüyada psikolojinin bozulduğunu görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın bozulduğunu görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek iyi şartlara kavuşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments