Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü bozulduğunu görmek

Rüyada büyü bozulduğunu görmek

Rüyada büyü bozulduğunu görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, haneye dertlerin gireceğine  rivayet etmektedir.

Rüyada büyü bozulduğunu gördüyseniz:

  • Ufak adımlarla ilerleyerek giderek işleri büyütebilirsiniz.

Rüyada büyü bozulduğunu görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, sinirlerinin yıpranacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına işaret eder.

Rüyada etin bozulduğunu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, yeni işlere girişileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada saatin bozulduğunu görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada çamaşır makinesi bozulduğunu görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, alim ve bilge insan olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, zor durumda bırakacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments