Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem yediğini görmek

Rüyada badem yediğini görmek

Rüyada badem yediğini görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, engellerden kurtulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet eder.

Rüyada badem yediğini gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Rüyada badem yediğini görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, güzel huylarının değişeceğine delalettir.

Rüyada yeşil badem yediğini görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek evlenme yolunda adım atacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada badem yedirmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden badem toplamak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlu badem görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, aklına giren şeytana uyacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada badem istemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments