Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, talihinizin artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak kızına daima sahip çıkacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan badem toplamak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, zayıflayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil badem ağacı görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil badem toplamak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak oğlu evli ise boşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan yeşil meyve toplamak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments