Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem yedirmek

Rüyada badem yedirmek

Rüyada badem yedirmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, daha sonra işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada badem yedirmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada yeşil badem yediğini görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine tabir olunur.

Rüyada badem yedirmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada badem yediğini görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, düşmanını alt edeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru badem kırmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada badem içi görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil badem toplamak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada tatlı badem görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, dertlerinden kurtulacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments