Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem istemek

Rüyada badem istemek

Rüyada badem istemek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada badem istemek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada badem istemek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, mevki kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı badem görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, hanenizde bolluk olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru badem içi görmek işini layığı ile yerine getireceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu badem görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çaresiz kalacağına delalettir.

Rüyada badem şekeri yemek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, eline para geçeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kabuklu badem yemek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Rüyada badem ve fındık görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments