Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil badem yediğini görmek

Rüyada yeşil badem yediğini görmek

Rüyada yeşil badem yediğini görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yeşil badem yediğini gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada yeşil badem yediğini görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada badem yediğini görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Rüyada badem yedirmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil badem görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil badem toplamak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ailesini de mutlu edeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, endişelerin sona ereceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil badem yemek yardım edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments