Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu badem görmek

Rüyada buzlu badem görmek

Rüyada buzlu badem görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu badem gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Rüyada buzlu badem görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada badem kırıp yemek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz badem görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, dertleşerek moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada badem ezmesi yemek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada taze badem yemek çektiği yokluğun unutulacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bademli pilav yapmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada çağla badem ağacı görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada badem toplayıp yemek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments